Horse riding in Hosszúréti Lovas Major

Horse riding lessons

First of all sign up for an account az oldalra, hogy foglalhass egy neked megfelelelő időpontot. A regisztrációt követően online vagy banki átutalással tudsz vásárolni egy vagy több alkalmas bérleteteinkből. Check out our pricing by clicking here tudsz tájékozódni. Mielőtt bármit is vásárolnál feltétlen nézd meg a meghirdetett időpontjainkat, mert a megvásárolt bérletek nem válthatóak vissza és 3 hónapig érvényesek. Több időpontot is lefoglalhatsz a lovas egyenlegedtől függően. A foglalást visszamondhatod legkésőbb a lovaglás előtti napon 17:00-ig (kivéve fix időpontok). Amennyiben ezt nem teszed meg és nem jelensz meg, a rendszer automatikusan terheli a lovas egyenlegedet. Mi készülünk és várunk téged ilyenkor :) Az itt ismertetett lépéseket tekintsd át a bekezdés alatti idővonalon.

 1. Sign up for an account
 2. Feltöltesz egy összeget a lovas egyenlegedre
 3. Book an appointment
 4. Show up for the booked appointment
 5. Enjoy your lesson :)

Highlighted articles

Photos and videos

Képeket és videókat elsősorban a közösségi platformokon osztunk meg.

Minőségi szolgáltatás

Lovardánk kiemelten népszerű a budaörsiek és törökbálintiak körében - a Google My Business statisztikái szerint.

0 aranypatkó minősítésű lovarda (MLTSZ kritériumrendszer)
0+ megtartott egyéni edzés
0+ megszervezett tereplovaglás
0+ aktív lovas az elmúlt 30 napban
3+ éve folyamatosan üzemelünk és fejlődünk

A lovarda nyilvántartási száma: L - 000684

Szabályozó szerv: Budapest Főváros Kormányhivatala

Hogyan tudod feltölteni a lovas egyenlegedet?

Az edzőtermekhez hasonlóan itt is előre kell megváltanod a választott edzés költségét, egy alkalmas vagy bérletes csomagjaink megvásárlásával. Lovas egyenlegedet online bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással tudod feltölteni.

Important information for riders

 1. Kobak használata kötelező, kérjük hozd magaddal sajátodat, mert a kobakjaink száma korlátozott. Akár a biciklis sisak is megfelel kezdetben.
 2. Gerincvédő használata javasolt, a fej mellett a gerinc védelme is ugyanolyan fontos.
 3. Wear long trousers and closed toe shoes regardless of the season. No need to purchase a riding trouser, a farmer jean can do the job.
 4. Please tie your hair if it is long enough. Otherwise, it may disturb you during horse riding.
 5. Be punctual and always arrive at least five minutes earlier before your lecture starts.

Important information for parents and persons going along with the rider

 1. Taking photos are allowed but without using flash. Please be always careful not to scare the horse with fast movements.
 2. Kísérőknek a pályán tartózkodni szigorúan tilos! Kérjük egyeztess velünk mielőtt többen is jönnétek megnézni a lovas óráját. A legtöbb balesetet a kísérők okozzák.
 3. Making noise is forbidden! Yelling and whistling can startle horses.
 4. Ne etesd a lovakat és a lovarda területén élő állatokat otthonról hozott csemegével! Tökéletes egészségük érdekében a lovakank egyedi étrendje van, amit könnyen felboríthatsz ezzel.
 5. Kísérőnek lovaglás alatt tilos belépni a lovas pálya területére, akkor is, ha esetleg a lovas leesne vagy más baleset történne! Mi ott vagyunk, felsegítjük, ellátjuk amennyiben szükség van rá, de fokozottan kérjük, hogy senki ne rohanjon be a lovas pálya területére, mert ezzel további baleseteket okozhat.
 6. A részletes written rules for the equine facility

Frequently asked questions

We have collected the frequently asked questions. Open the list here: FAQ

How to get to us

Address: 2045 Törökbálint Hosszúrét tanya 275/15.

Map: open »

You can primary get to us by car/bicycle/motorcycle. The closest bus stop is GLAXO (bus number 140) from it we are ~25 minutes on foot.

Contact

For contact information please click here.

Horses in our riding school

Iskolalovaink hatósági alkalmassági bizonyítvánnal rendelkeznek. Érzékeny, jól képzett, jó kondíciójú lovak, akik heti gyakoriassággal átlovaglásra kerülnek lovas edző által. Általunk termelt I. osztályú takarmányt esznek és nagyméretű füves legelőn tartózkodnak az év összes napján. A rendszeres állatorvosi ellenőrzés mellett minden kötelező, valamint kiegészítő oltást is megkapnak.

Maura
Alkony
Rifa
Bánk Bán

Utánpótlás lovaink

Iskolalovaink velünk együtt öregednek, és mint minden más sportágban, itt is szükség van utánpótlásra. Büszkék vagyunk arra, hogy csikóinkat mi magunk neveljük fel és képezzük ki.

Mirtill
Miss Modessa

Vezetőedző

Sziasztok! Lőrincz Csenge vagyok, lovas sportedző és regisztrált díjugrató edző. 12 éve lovagolok, és 5 éve versenyzem a saját lovammal. 4 éve oktatok kicsiket és nagyokat egyaránt. Nagyon elkötelezett vagyok a szakma iránt. Várom már a közös edzéseket veletek a Hosszúréti Lovas Majorban! Készüljetek mert izomlázban és lovas tudásban nem lesz hiány! :)

Vezető edző

Pricing and purchase

A Hosszúréti Lovas Major összes lovasa a regisztrációval kap egy online lovas egyenleget, amely feltöltése befizetéssel történik. A feltöltött összeg bármely szolgáltatásra felhasználható legyen az egyéni edzés, lovas séta, osztályban lovaglás, tereplovaglás vagy fedeles pálya bérlés. Az egyes csomagok kedvezményeket tartalmaznak, így érdemes a neked megfelelőt kiválasztani.

Bérleteink online bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással vásárolhatóak meg. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok hozzánk nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Olvasd el küldetésünket, és azt, hogy miben különbözünk más lovardáktól.

A vásárolt bérletek érvényessége 3 hónap és visszaváltásukra nincs lehetőség!

Bérletvásárlás online bankkártyás fizetéssel

Az online bankkártyás fizetés a leggyorsabb és legkényelmesebb fizetési mód, hogy lovas bérletedet megvásárold. Vásárláshoz görgess le a bérletekhez és kattints a neked megfelelő bérleten az "Online vásárlás" gombra. A befizetett összeg azonnal jóváíródik a lovas egyenlegeden.

Barion logó
Bérletvásárlás banki átutalással

Utalás esetén kérjük tüntesd fel a közleményben a vásárolni kívánt bérlet típusát. Az utalást követően írj nekünk egy emailt a [email protected] email címre, hogy jóváírhassuk a vásárolt bérletedet a lovas egyenlegeden, és kiállíthassuk neked a számlát a vásárlásról.

Számlatulajdonos: Compostal Kft.

Bankszámlaszám: 18203394-06023686-40010017

Számlavezető: Takarék Kereskedelmi Bank Zrt.

Közleménybe: a választott bérlet megnevezése.

1. Personal training

Every newcomer rider starts in this category. In your fist lesson we will test you riding skills. The lesson is conducted by an instructor that helps you learn the fundamentals of confident sitting in the saddle. During your training, only you and your instructor are in the riding arena.

Egyéni edzéseket nem csak kezdő lovasok számára biztosítunk, hanem haladó lovasok számára is, idomító, díjlovas és díjugrató edzések formájában.

This package suits the best to those riders that want to only attend private lessons.

Egyéni edzéseknél lehetőség van fix időpontokra is jelentkezni, ilyenkor a választott időpontokat több hétre előre lefoglaljuk a lovasnak. Időpont visszamondása legkésőbb 3 nappal korábban lehetséges, 17:00 előtt az online felületen. Fix időpontokkal kapcsolatban írj nekünk emailt vagy keress minket telefonon. Kattints ide a jelenleg lefoglalt fix idősávjainkhoz.

Fix időpontokról bővebben erre a linkre kattintva tudsz olvasni.

Package for 1 appointment(s)

(private lesson)

Instructor conducted private lesson that can be lunging or riding in the arena. You can book and cancel appointments via our online system.

By choosing this package you will be able to schedule appointments that are the best for you.

Bruttó 6 500 Ft* / 30 perc

Ez a csomag 6 500 Ft lovas egyenleget jelent, amelyet akár másra is felhasználhatsz.

*price includes 27% VAT

Package for 5 appointment(s)

(private lesson)

Instructor conducted private lesson that can be lunging or riding in the arena. You can book and cancel appointments via our online system.

By choosing this package you will be able to schedule appointments that are the best for you.

Bruttó 32 500 Ft* / (5 * 30 perc)

Ez a csomag 32 500 Ft lovas egyenleget jelent, amelyet akár másra is felhasználhatsz.

*price includes 27% VAT

Package for 10 appointment(s)

(private lesson)
6 500 Ft megtakarítás

Instructor conducted private lesson that can be lunging or riding in the arena. You can book and cancel appointments via our online system.

10 alkalmas bérletnél adunk egy plusz alkalomnak megfelelő lovas egyenleget ajándékba, amely a vásárlást követően automatikusan íródik jóvá.

Bruttó 65 000 Ft* / (11 * 30 perc)

Ez a csomag 60 500 Ft lovas egyenleget jelent, amelyet akár másra is felhasználhatsz.

*price includes 27% VAT

2. Lovas séta fiatal gyermekeknek

3 és 6 év közötti gyermekek lovas sétára jelentkezhetnek. A lovas séta elsősorban a lovak megismeréséről, lovas tornáról és élménylovaglásról szól, a formális lovasoktatás helyett. Tapasztalataink szerint a fiatal gyermekek hamar elfáradnak szellemileg, így a 30 perces egyéni edzések túl hosszúak lehetnek számukra.

Ezeket a csomagokat azoknak állítottuk össze, akik elsősorban lovas sétán szeretnének részt venni.

Package for 1 appointment(s)

(lovas séta)

Lovas séta és torna kicsi gyermekeknek. Az időpontokat online tudod lefoglalni és visszamondani.

By choosing this package you will be able to schedule appointments that are the best for you.

Bruttó 3 500 Ft* / 15 perc

Ez a csomag 3 500 Ft lovas egyenleget jelent, amelyet akár másra is felhasználhatsz.

*price includes 27% VAT

Package for 5 appointment(s)

(lovas séta)

Lovas séta és torna kicsi gyermekeknek. Az időpontokat online tudod lefoglalni és visszamondani.

By choosing this package you will be able to schedule appointments that are the best for you.

Bruttó 17 500 Ft* / (5 * 15 perc)

Ez a csomag 17 500 Ft lovas egyenleget jelent, amelyet akár másra is felhasználhatsz.

*price includes 27% VAT

Package for 10 appointment(s)

(lovas séta)
3 500 Ft megtakarítás

Lovas séta és torna kicsi gyermekeknek. Az időpontokat online tudod lefoglalni és visszamondani.

10 alkalmas bérletnél adunk egy plusz alkalomnak megfelelő lovas egyenleget ajándékba, amely a vásárlást követően automatikusan íródik jóvá.

Bruttó 35 000 Ft* / (11 * 15 perc)

Ez a csomag 35 000 Ft lovas egyenleget jelent, amelyet akár másra is felhasználhatsz.

*price includes 27% VAT

3. Osztályban lovaglás

You are riding with others in the arena in the presence of an instructor. You may choose this riding type if you would like to ride for a cheaper price and you like the idea to share the arena with others. For your own safety, you can only join if you are an intermediate rider.

More about the categories of our riders: open

Package for 1 appointment(s)

(group riding)

Instructor conducted group riding lesson. You can book and cancel appointments via our online system. Minimum two riders need to book a group riding.

By choosing this package you will be able to schedule appointments that are the best for you.

Bruttó 9 500 Ft* / 60 perc

Ez a csomag 9 500 Ft lovas egyenleget jelent, amelyet akár másra is felhasználhatsz.

*price includes 27% VAT

Package for 5 appointment(s)

(group riding)

Instructor conducted group riding lesson. You can book and cancel appointments via our online system. Minimum two riders need to book a group riding.

By choosing this package you will be able to schedule appointments that are the best for you.

Bruttó 47 500 Ft* / (5 * 60 perc)

Ez a csomag 47 500 Ft lovas egyenleget jelent, amelyet akár másra is felhasználhatsz.

*price includes 27% VAT

Package for 10 appointment(s)

(group riding)
9 500 Ft megtakarítás

Instructor conducted group riding lesson. You can book and cancel appointments via our online system. Minimum two riders need to book a group riding.

10 alkalmas bérletnél adunk egy plusz alkalomnak megfelelő lovas egyenleget , amely a vásárlást követően automatikusan íródik jóvá.

Bruttó 95 000 Ft* / (11 * 60 perc)

Ez a csomag 95 000 Ft lovas egyenleget jelent, amelyet akár másra is felhasználhatsz.

*price includes 27% VAT

4. Tereplovaglás

You are trail riding with an experienced trail ride leader. For your own safety, you can only join if you are an experienced rider. More information about trail riding: open

More about the categories of our riders: open

Package for 1 appointment(s)

(trail riding)

90 minutes long trail riding with experienced trail ride leader. You can book and cancel appointments via our online system. Min 2 riders need to join.

By choosing this package you will be able to schedule appointments that are the best for you.

Bruttó 9 000 Ft* / 90 perc

Ez a csomag 9 000 Ft lovas egyenleget jelent, amelyet akár másra is felhasználhatsz.

*price includes 27% VAT

Package for 5 appointment(s)

(trail riding)

90 minutes long trail riding with experienced trail ride leader. You can book and cancel appointments via our online system. Min 2 riders need to join.

By choosing this package you will be able to schedule appointments that are the best for you.

Bruttó 45 000 Ft* / (5 * 90 perc)

Ez a csomag 45 000 Ft lovas egyenleget jelent, amelyet akár másra is felhasználhatsz.

*price includes 27% VAT

Package for 10 appointment(s)

(trail riding)
9 000 Ft megtakarítás

90 minutes long trail riding with experienced trail ride leader. You can book and cancel appointments via our online system. Min 2 riders need to join.

10 alkalmas bérletnél adunk egy plusz alkalomnak megfelelő lovas egyenleget, amely a vásárlást követően automatikusan íródik jóvá.

Bruttó 90 000 Ft* / (11 * 90 perc)

Ez a csomag 99 000 Ft lovas egyenleget jelent, amelyet akár másra is felhasználhatsz.

*price includes 27% VAT

5. Egyénileg kért összeg

Amennyiben tudod, hogy az általad igénybe venni tervezett szolgáltatások listája változó, akkor az általad befizetett összeget fogjuk egy az egyben a számládra feltölteni. A gyakorlatban például 22 000 Ft befizetése esetén mi jóváírunk 22 000 Ft összegnek megfelelő lovas egyenleget, amit bármire felhasználhatsz. Egyéni összeget jelenleg csak személyesen tudsz befizetni.

Voucher

Buy a voucher for a chosen amount of credits. The voucher is a double-sided, laminated card that was drawn by us. This could be a great present to anyone be an experienced rider or a novice. To use your voucher click here. To buy a voucher please write us or notify us in person.

A vásárolt ajándékutalványok beváltásnak érvényessége 12 hónap! Az ajándékutalványok visszaváltására nincs lehetőség!

ajándékutalvány

Dokuments